luni, 12 iunie 2017

Adrian Cioroianu despre albumul de benzi desenate « Eternul Adam » realizat de Gabriel Rusu


Ieri, domnul profesor Adrian Cioroianu a publicat pe pagina sa de facebook titlurile câtorva cărți  pe care tocmai le-a citit. 

Alături de volume de istorie precum  "The Silk Roads", de Peter Frankopan,  "Flamurile negre. Ascensiunea ISIS", de Joby Warrick,  "Orient și Occident. Tipologii ale simbolului la Mircea Eliade" de Mihaela Gligor "Studenți români la École Pratique des Hautes études", de  Lucian Năstasă-Kovacs, domnia sa a menționat şi un album de benzi desenate, "Eternul Adam", de  Gabriel Rusu (desene și scenariu, după o nuvelă de Jules Verne),  despre care a scris că este  « unul dintre cele bune BD-uri românești pe care le-am citit în ultimii ani ».




Dumneavoastră, dragi prieteni,  l-ați citit ?


2 comentarii:

BETINO_31 spunea...

Nu l-am citit ca nu l-am cumparat, dar il voi cauta prin anticariate sau librarii. Nu stiu cum se numeste nuvela lui Jules Verne, poate o gasesc mai usor.

Dodo Niţă spunea...

Albumul este realizat prin auto-editare, deci nu se gaseste in librarii ci se poate comanda direct la autor (pe pagina sa de facebook). Nuvela lui Jules Verne chiar asa se numeste, "Eternul Adam".