marți, 26 iulie 2016

Lex Comics: DEADPOOL nr. 13




Acest număr se deschide cu o scrisoare către fanii Deadpool, semnată de Jordan D. White, editorul seriei,  în care acesta le explică că, pasămite, scenariştii au făcut băşici la mâini (şi în altă parte) de atâta bătut la tastatură, desenatorul a trebuit să fie sedat iar coloristul şi-a folosit propriul sânge ca să coloreze revistele.

 
Pretext ca  Jordan D. White să propună  cititorilor un moment de respiro, adică un episod retro, stil anii 70, în care Wade Wilson (Deadpool) a intrat în pielea unui afro-american şi  îşi dispută cu  Luke Cage alias Omul-Putere şi Danny Rand alias Pumn de Oţel,  postul de super erou găsit la rubrica de mici anunţuri a  unui  ziar local.

Desenat chiar în stilul retro, cu mulţi pixeli şi multe casete pe pagină,  cu personajele îmbrăcate în haine demodate, hippy, găsim şi în acest episod tot arsenalul de  trucuri care l-au făcut pe Deadpool celebru : miştouri cât cuprinde, cafturi tot aşa, precum şi referinţe la alte personaje celebre din universul Marvel (mergând pe stradă,  Deadpool are un schimb de replici acide cu mamaia lui Peter Parker).
Ilariant !



Niciun comentariu: