duminică, 31 iulie 2016

Bogdan Petry (se) expune la Câmpulung


Bogdan Petry este unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi caricaturişti-portretişti din România. 
Cine nu i-a admirat măcar o dată portretele caricaturale de pe pagina I a cotidianului Evenimentul Zilei sau a revistei Caţavencii ?
Sunt convins că mulţi dintre cititorii blogului nostru s-au amuzat cu benzile sale desenate satirice din mini-almanahurile Caţavencu la munte şi la mare.
Născut la Câmpulung, Bogdan Petry se întoarce în mod regulat în oraşul natal, şi nu vine cu mâna goală, ci cu câte o nouă expoziţie de caricatură.
Pe 22 iulie curent s-a deschis la galeria Arta din Câmpulung cea mai nouă expoziţie a lui Bogdan Petry, în cadrul căreia artistul a susţinut şi un atelier de desen.

Expoziţia a fost vizitată de Octavian şi Gabriel Zăbavă,  care ne-au trimis un foto reportaj de la faţa locului, dar unul inedit, sub formă de bandă… fotografiată :









Expoziţia va fi deschisă pe întreg parcursul lunii august,  aşa încât nu există scuze să nu o vizitaţi,  dacă sunteţi din Câmpulung. Iar dacă sunteţi din altă localitate,  atunci sperăm că v-am convins că merită să faceţi o excursie până acolo.

Mulţumim şi pe această cale domnilor Gabriel şi Octavian Zăbavă pentru ineditul foto-reportaj (şi le vom trimite un album BD franţuzesc drept răsplată pentru munca lor ).


Niciun comentariu: