vineri, 5 februarie 2016

Atelierul de Scriere Creativă în SF & Fantasy – ediţia a III-a




(comunicat de presă)

Bookblog.ro si Club Revdepov vă invită la ediţia nr. 3 a Atelierului de Scriere Creativă în SF & Fantasy. După ce antologia cuprinzând  textele absolvenţilor primei ediţii a atelierului a fost lansată anul trecut la Editura Millenium Books – Eroi fără voie – iar o a doua antologie cu textele cursanţilor de la ediţia numărul doi este în pregătire, căutam nume noi care să se regăsească în paginile celei de-a treia antologii.


Michael Hăulică
Atelierul de Scriere Creativa în SF şi Fantasy organizat de Club Revdepov si Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativă din care ieşi scriitor debutatCea de-a treia editie a Atelierului se va desfăşura în perioada 22 februarie – 3 aprilie 2016 iar înscrierile au început deja şi durează până pe 15 februarie.

Cine vor fi maeştrii tăi?

I-am ales pe cei mai buni pentru a te îndruma în ale scrisului, nume mari chemate la festivaluri şi care sunt citate de câte ori se vorbeşte despre vârfurile SF-ului românesc: Michael Hăulică şi Dănuţ Ungureanu sunt cei care coordonează atelierul. Alături de ei vor veni şi invitaţi surpriză care vor susţine întâlniri tematice.

Beneficii?

Pe lângă toate cunoştinţele pe care scriitorii le pun la dispoziţia ta şi feedback-ul constant pe texte, rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze într-o antologie SF & Fantasy. Prima serie de cursanţi a fost publicată deja: „Eroi fără voie este numele primei antologii, recent apărută la editura Millenium Books.
Dănuţ Ungureanu

In urma primelor două ediţii, multe dintre prozele lucrate în cadrul atelierului au fost publicate şi în reviste, majoritatea în regim profesionist, fiind bine primite de critică şi de public.
De asemenea, absolvenţii au înfiinţat, la iniţiativa lui Michael Hăulică, cenaclul „Secţia 14”, în cadrul căruia se întâlnesc şi îşi discută textele, ajutându-se reciproc.

Cum te înscrii?

Trimite, până pe 15 februarie, un mail cu subiectul „Atelier SF&F 3” şi motivaţia participării la simina [at] revdepov.ro. Cursul se va ţine într-un loc central din Bucureşti, costă 600 de lei şi cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sff  şi Event pe Facebook .


Andreea Chebac
Project Manager
chebac.andreea@gmail.com
andreea@bookblog.ro
0741.145.951


Niciun comentariu: