vineri, 17 aprilie 2020

Revista Media Kinder Magazine



"Media Kinder Magazine" este titlul unei reviste de 50 de pagini, care a avut o apariție de numai 3 ani, între 2008 - 2010, revistă educativă de bandă desenată.


Patru genuri au fost abordate în cele maxim 25 de numere câte au apărut în 3 ani: aventuri (serialul "Amicii"), religie, istorie și știință.
Iată câteva coperți cu aceste reviste pe care le-am ales pentru postarea de azi deoarece revistele conțin în fiecare număr o bandă de inspirație religioasă ortodoxă.
Câteva titluri cu benzile religioase care aveau între 4 și 7 pagini alocate în fiecare număr sunt: "Dreptul Simeon", "Insula mănăstirii", "Judecata celui mai crud tâlhar", "Sfântul Andrei, apostolul românilor", "Sfântul Spiridon și bogatul zgârcit", "Coliva Sfântului Teodor", "Lumina de Paște", "Povestea Sfântului Hristofor", "Hunii și episcopul Teotim".















Numele artiștilor care semnează aceste frumoase benzi colorate sunt: scenariu (poveste), Leon Magdan, desene, Andrei Moldovan, iar culoare, Anca Chidean, Oana Vaida, Luciana Ciobanu și Roxana Vaida.

Andrei Szasz


Niciun comentariu: