duminică, 29 iulie 2018

Tintin chez San-Antonio




 Vă povesteam anul trecut  că articolul meu Tintin chez San-Antonio a fost publicat în revista belgiană Les Amis de Hergé.
După doi ani el va fi republicat în revista franceză Le Monde de San-Antonio. Celor din redacţie le-a plăcut atât de mult încât unul dintre redactori, Paul Mercier, a simţit nevoia să publice un alt articol  care să explice de ce au fost atât de interesaţi de articolul meu.  E prima oară când mi se întâmplă, am fost onorat.



Acest număr din revista Le Monde de San-Antonio este unul special BD pentru că tocmai fusese publicat albumul San-Antonio chez les Gones de către editura Casterman.  Aşa că redacţia a profitat de ocazie pentru a-l intervieva pe tânărul autor (născut în 1982) al albumului, Michael Sanlaville dar şi pentru a publica extrase din making-off al albumului.

Ştiu că unii dintre dvs sunteţi în egală măsură fani BD şi cititori de San-Antonio aşa încât acest album poate fi o  foarte bună achiziţie pentru biblioteca dvs., cu atât mai mult cu cât raportul calitate/preţ este excelent (are 92 de pagini în culori şi costă doar 16 euro). 



Niciun comentariu: