vineri, 6 iunie 2014

SIBIU: Expoziţie de marionete a Ulyanei Tymoshenko




Astăzi, la ora 13,00, în cadrul Festivalului de Teatrul de la Sibiu, se deschide la Mojo Café din localitate o inedită expoziţie de  marionete a artistei Ulyana Tymoshenko din Lvov, Ucraina.
Împreună cu soţul ei de origine română, artistul Mihai Timoşencu, Ulyana a fondat în 2003 compania de teatru Tymoshenko Mime Theatre care a produs mai multe spectacole, prezentate în Ucraina, Polonia, Cehia şi România.
Anul trecut,  la Salonul Benzii Desenate de la Constanţa, Ulyana şi Mihai au fost prezenţi ca invitaţi de onoare, ei susţinând  un inedit spectacol de mimă, pe lângă excepţionala expoziţie de planşe originale a lui Mihai, care este şi un strălucit grafician şi un talentat autor de benzi desenate.
Articolul despre Mihai Timoşencu puteţi să-l citiţi  aici (el a fost cel mai citit dintre cele câteva sute postate până acum pe blogul benzidesenateromanesti – peste 600 de vizualizări).
Cititorii noştri din Sibiu sunt invitați să viziteze expoziția şi să-i salute pe cei doi artişti şi din partea noastră. Iar dacă cineva face fotografii, să ne trimită și nouă un foto-reportaj ca să se poată bucura de expoziție cât mai mulți iubitori de frumos. 

Ulyana si Mihai pe scena


Niciun comentariu: