luni, 5 martie 2018

FINAL FRONTIER 24-25 Martie 2018



"Anul 2018 e anul inteligenței artificiale, iernilor lungi și călătoriilor interspațiale, care au depășit de ceva vreme frontierele poveștilor SF. Așa că la cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară,Final Frontier, îți lansăm provocarea prima #BibliotecăpeMarte. În week-end-ul 24-25 martie la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00.

Final Frontier este locul de întâlnire al tuturor cititorilor feroce și pasionaților de SF&Fantasy, iar ediția aceasta, entuziasmați de reușita lui Elon Musk, vă invităm să vă alegeți volumele, obiectele fanart, jocurile și figurinele pentru viitoarea bibliotecă a Planetei Roșii. Cu ce vreți să începeți?

La #FinalFrontier7 vă așteaptă:


- Cărți proaspăt apărute, dar și volume clasice SF&Fantasy, reduceri și pachete-cadou de la Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Books, Editura Tritonic, Pavcon,Editura Herg Benet etc. și cărți în limba engleză de la Books Express.
- Obiecte fanart de la NoctisArt Painting și Wizz Art Room pentru cei care pasionați să-și poarte poveștile fantasy preferate.
- Imprimante 3D de la Research X Development pentru demonstrații scifi ca la carte.
- Ateliere de limbă elfă și obiecte handmade din Comitat realizate de fanclubul Tolkien aka Societatea Tolkien din România | Romanian Tolkien Society
- 501st Legion - Romanian Outpost - legiunea de soldați ai Imperiului în frunte cu Darth Vader care sunt gata să-ți testeze puterea Forței cu numeroase probe și jocuri cu premii.
- Board games și figurine inspirate de cele mai îndrăgite povești fantasy 
- Jocuri Virtual Reality de la Gateway VR Studio - intră în universuri alternative, la propriu într-un mix de artă, știință și tehnologie.
- Comics speciale și reviste de benzi desenate de la SuperErou
- Atelier de bandă desenată cu Vlady, vampirul mâncător de usturoi, 
- Decernarea premiilor Asociaţiei Bedefililor din România,  pentru cele mai bune benzi desenate apărute în anul 2017 
- Numeroase lansări de carte și discuții pe cele mai interesante teme ale momentului.
- Sesiunde Q&A cu Booktuberii simpatici din România și poveștile lor preferate.
 

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir 

Parteneri Media: RFI Romania, Blitz TV, Radio România CulturalAGERPRES, Catavencii, Times New Roman, Revista de suspans, Gazeta SF, ARGOS science fiction & fantasy, IQads, Helion SFclub,DESCOPERA.ro, Romania libera, Şapte Seri, Revista Comics.

Eveniment marca bookblog.ro - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite."

Niciun comentariu: