miercuri, 11 octombrie 2017

Brigitte Bardot - statuie la Saint-Tropez


Aşa cum vă anunţam cu altă ocazie (aici) pe 28 septembrie 2017 s-a inaugurat la Saint-Tropez statuia uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, sex-simbolul generaţiei sale, şi nu numai, Brigitte Bardot.
Prietenul nostru belgian  Jacques Gallien a fost la inaugurare şi ne-a transmis un fotoreportaj de la faţa locului.


Statuia a fost realizată de Milo Manara, marele  poet al benzii desenate erotice, cel care a ştiut să imortalizeze în desene  nu doar formele ci mai ales spiritul eternului feminin.



Statuia a fost inaugurată în prezenţa primarului oraşului, Jean-Pierre Tuveri,   şi a soţului lui Brigitte Bardot, Bernard d`Ormale, la aniversarea a 83 de ani ai celebrei artiste.. 




Aşa că acum, dragi cititori,  aveţi un motiv în plus pentru a vizita (sau re-vizita) capitala glamour-ului  francez şi european. 







Bineînţeles, umbra frumoasei actriţe planează peste tot Saint-Tropez. Aici, pe strada Clemenceau:





Pasionaţii de frumos, să compare această frumoasă statuie cu cea a lui Traian cu puţa goală, de la Bucureşti. Să compare frescele murale de la Bruxelles şi Angouleme cu mâzgălelile atroce botezate pompos street-art din capitala României (plătite din bani publici  unor Irlo, Pisica Pătrată etc...)
Apoi, mai vorbim...

Un comentariu:

BETINO_31 spunea...

Si BB este cu puta goala in statuia asta, numai ca nu se vede din profil si e mai frumoasa decat a lui Traian...statuia, nu altceva !