miercuri, 27 ianuarie 2021

Profetul, roman grafic (Retrospectiva anului BD 2020)




Profetul este un roman grafic, o frumoasă adaptare ilustrată a uneia dintre cele mai cunoscute opere ale lui Kahlil Gibran, care ilustrează minunatul lirism al lui Gibran, dar subliniază și impactul pozitiv pe care Profetul îl are asupra numeroșilor săi cititori.

Artistul grafic premiat Peter Katz a ilustrat și adaptat colecția de 28 de eseuri din Profetul pentru ca ideile sale profunde și atemporale despre numeroasele aspecte ale vieții să devină mai accesibile și atrăgătoare.


Povestea profetului Almustafa se împletește cu povestea unei femei care își îngrijește tatăl bolnav, astfel încât eseurile spirituale ale cunoscutului autor se întrepătrund cu o minunată narațiune vizuală ce vorbește despre viața din ziua de azi.












Romanul grafic are 128 pagini în culori, coperți cartonate și  costă 55 lei. Văd că în prezent se vinde la reducere, cu 33 lei.

Pete Katz a mai desenat și romanul grafic Arta războiului, tradus în românește tot de editura Aramis și publicat în același format și  aceleași condiții grafice. Se vinde  cu 30 lei.




Niciun comentariu: