duminică, 2 februarie 2020

"Oranges" - albumul de debut al lui Sebastian Oacheş


De obicei, începutul unui an este sărac în apariții BD. Dar iată că am primit primul album pe anul 2020 care, dacă am înțeles bine, a fost publicat în Timișoara, chiar de Crăciun.
În continuare predau microfonul corespondentului nostru din orașul de pe Bega, Mirel Drăgan, chiar editorul respectivului album:






"Cu mult optimism și bucurie, împreună cu echipa noastră, vă prezentăm începutul a ceea ce ne dorim să fie un mare capitol din povestea noastră de benzi desenate locale. 
Este un capitol minunat, în primul rând, pentru că îl prezentăm pe Sebastian Oaches și aducem în Romania, categoria de autori de benzi desenate, ca și cum ar exista așa ceva. Dar de ce să nu visezi un panteon român de ilustratori și scriitori de benzi desenate? La urma urmei, benzile desenate sub orice formă te îndeamnă să visezi, să zâmbești, la nostalgie și să descoperi esența lucrurilor, a unei arte care se naște din emoții. 
Marian Mirescu ne-a povestit mai întâi despre Sebastian. După binecunoscutul: „Vă trimitem un băiat talentat, luați-l în echipă”; am fost plăcut surprinși să descoperim perseverența din spatele operei sale și pasiunea cu care merge pe drumul celei de-a noua artă. Rezultatul constă în succesul web-comicului pe care, împreună cu noi, a decis să vi-l împărtășească pentru prima dată într-un album tipărit.  
Ne plac portocalele pentru că au un gust special și, în cazul nostru, am adăugat două ingrediente indispensabile: Iubire și Pisici. "
Enjoy the mix! 
Mirel Drăgan 







"Seria de benzi desenate extrem de populară de pe Internet, Oranges, a autorului român Sebastian Oaches, are acum propria carte! Alături de cele mai noi și mai cerute benzi desenate, acest volum unic este recomandat oricui, mai ales dacă iubești pisicile sau daca te afli într-o relație.!

Oranges. Love + Kitties este una dintre cărțile pe care le vei păstra cu tine mult timp, iar aceste mici clipe de fericire păstrate în formă ilustrată te vor face să zâmbești de fiecare dată când vei avea nevoie. La urma urmei, motivul pentru care Sebastian a început să facă benzi desenate, în afară de dragostea lui pentru artă, este dorința lui de a-și face prietena să zâmbească în clipele în care ea avea cel mai mult nevoie". 



Albumul este în limba engleză, costă 50 de lei și poate fi comandat aici: mireldragan@gmail.com.



Niciun comentariu: