duminică, 16 august 2015

Raluca Iosifescu – un talent ebluisant!


Corsair (c) Raluca Iosifescu

 Flanând pe infinitele căi ale internetului, uneori ai surpriza să dai peste nişte imagini şoc, incredibil de frumoase, aşa cum sunt, de exemplu, cele desenate de  Raluca Iosifescu.
 
Absolventă de Medicină, Raluca şi-a găsit vocaţia în desen şi lucrează în prezent la unul din cele mai mari studiouri de jocuri video de la noi, Gameloft.
Am găsit pe Deviant Art excepţionalele sale desene şi mă grăbesc să  vă dezvălui şi dvs., dragi pasionaţi de frumos, unele dintre ele.
Pentru a percepe arta  Ralucăi Iosifescu  ai nevoie nu doar de simţul văzului ci de toate celelalte, pentru că lucrările sale sunt atât de impresionante şi convingătoare încât îţi lasă impresia că te aspiră în universul  fantesy al Ralucăi.
Mult mai multe desene artistice ale Ralucăi găsiţi deci pe Deviant Art, unde semnează cu pseudonimul Ira Melanox, după numele unui roman celebru al scritorului francez Serge Brussolo.
 
Charon (c) Raluca Iosifescu

Dragon on diet (c) Raluca Iosifescu

Desert Road (c) Raluca Iosifescu
White sorceress (c) Raluca Iosifescu

Hunter (c) Raluca Iosifescu
Sunt curios, care va fi primul dintre editorii români de benzi desenate care îi va încredinţa Ralucăi Iosifescu misiunea să deseneze o copertă originală pentru măcar una din cele 4-5 reviste care apar astăzi pe piaţă?
                                           

3 comentarii:

Unknown spunea...

Impresionant, intr.adevar!
Pentru asa talent merita scris un scenariu special!

Anonim spunea...

corect domnule Cioroianu! ar trebui sa scrieti ceva special, spre exemplu varianta feminina de la Capitanul Ro - sa fie Capitanita Ro! cred ca ar fi ceva fabulos, chiar extraordinar!

Unknown spunea...

Departe de mine, dar e nevoie si de putina carcoteala, sa zic asa. De departe extrem de mainstream frumoasele completele si detaliatele imagini ale Ralucai Iosifescu. Unii fani ai ilustratiei, putini, recunosc, ar fi in-departati de abordare. De trei ori departe :)