duminică, 11 octombrie 2015

Benzi desenate şi muzică la Alianţa Franceză


Vineri s-a deschis la sediul Alianţei Franceze din Craiova expoziţia "Nero în România". Cu această ocazie a fost prezentată revista Abaţia, în prezenţa desenatorului său Răzvan Chelaru şi a editorului Bogdan Ciocănea, precum şi volumul de exegeză a benzii desenate  Paradigmele Paraliteraturii
Un public numeros, format din copii talentaţi la desen şi adulţi pasionaţi de frumos a răspuns invitaţiei şi a petrecut două ore vorbind despre benzi desenatate, belgiene şi româneşti şi ascultând muzică de calitate. 
În cele ce urmează vă prezentăm un foto-reportaj realizat de doi prieteni ai benzii desenate, Bogdan C. şi Bogdan P., cărora le mulţumim şi pe această cale.
La deschidere a vorbit doamna Elena Trăilă, preşedinta Alianţei Franceze


Vorbeşte Bogdan Ciocănea,  care îl prezintă pe Răzvan Chelaru În prim plan Ilinca Zamfir, arhitectul Cristian Ciomu şi Mircea Liviu Goga, de la Radio Oltenia Craiova

Talentaţii elevi ai cunoscutei Mădălina Amon La final, şedinţa de dedicaţii...Pentru a avea succes, banda desenată  trebuie să se adreseze publicului de la 7 la 77 de ani!


Un comentariu:

anuta spunea...

Ar fi frumos un album cu plansele acestui desenator. Le-am vazut cand au fost expuse la Biblioteca Judeteana din Cluj-Napoca si mi-ar fi placut sa plec acasa macar cu una dintre povestile de pe pereti completa, intr-o revistuta. :)