marți, 9 iunie 2020

Salonul BD Constanţa 2019 -amintiri fotografice de Camelia Adriana Ţuglea



Doamna Camelia Adriana Ţuglea, profesoară de limba franceză, a vizitat, împreună cu fiul său, Salonul  Internaţional al Benzii Desenate - ediţia 2019, organizată la Muzeul De Artă din Constanţa.  A fotografiat standurile şi activităţile importante şi le-a urcat pe FB, de unde le-am cules şi noi, pentru că ni s-a părut important să putem privi manifestarea pe care o organizăm de 27 de ani prin ochii unor cititori.





 Se pare că standul care a atras cel mai mult atenţia a fost cel al revistei pentru copii Fabulafia. Să sperăm că editorii revistei vor fi prezenţi şi la următoarea ediţie.





Un alt punct de interes pentru copiii participanţi au fost atelierele de iniţiere în BD susţinute de Octav Ungureanu (apare în fotografia  de mai jos, cu cascheta întoarsă invers)









În fine, publicul adult a fost atras de masa rotundă despre importanţa revistei franţuzeşti Pif Gadget în România. De la stânga la dreapta : desenatorul lui Pif şi al altor personaje celebre, Mircea Arapu, D.N., Jean-Michel Invernizzi, profesorul Ion Manolescu, cel mai mare colecţionar pifofil de la noi şi Michel Monsauret, de la Institutul Francez, organizatorul Salonului BD.




Doamna Camelia Adriana Ţuglea şi fiul său, evident, cititor de benzi desenate. Mulţumim!


Niciun comentariu: