luni, 5 decembrie 2016

Maxi-eveniment literar la Alianţa Franceză din Craiova!Nu ştiu dacă a fost o premieră naţională sau mondială, dar cu certitudine a fost un eveniment craiovean şi oltenesc!
Sâmbătă, 3 decembrie 2016, la sediul Alianţei Franceze din Craiova, două edituri bucureştene, Tritonic şi Pavcon,  au lansat nu mai puţin de 22 de volume (toate apărute în 2016, unele chiar în cursul lunii noiembrie) semnate de 7 scriitori profesionişti!

La microfon, Michael Hăulică
Dănuţ Ungureanu
Bogdan Hrib, scriitor şi editor


Traian Bădulescu, scriitor debutant dar  jurnalist cu experienţă
Dan Ninoiu, prâslea cel voinic al adunării


Aurel Cărăşel a lansat el singur 7 noi volume, romane, povestiri şi o monografie

Cătălin Pavel oferind o selecţie din cărţile editurii Pavcon doamnei Elena Trăilă, pentru biblioteca Alianţei Franceze
40-50 de pasionaţi de SF şi de romane poliţiste (prezenţa masivă ne-a luat prin surprindere, nici nu am avut scaune pentru toţi)  au venit  la multipla lansare, prieteni, foşti elevi ai profesorului Cărăşel, foşti şi actuali colegi de cenaclu ai lui Dan Ninoiu şi cel puţin trei jurnalişti culturali, dintre care Mircea Liviu Goga a postat pe site-ul Radio Oltenia foto reportajul său: 
http://www.radiocraiova.ro/sapte-lansari-de-carte-la-craiova/ 


 
Tradiţionala fotografie de grup: 7 scriitori celebri şi un cititor-organizator

Mulţumesc şi pe această cale cititoarei noastre fidele Ana-Maria Băsceanu,  care a venit tocmai de la Cluj (via Râmnicu Vâlcea ) pentru acest eveniment. Ea a asigurat vizibilitatea on-line a manifestării, prin fotografiile postate mai sus,  şi a fost unul dintre cei mai harnici cumpărători, cu nu mai puţin de 12 titluri achiziţionate, după cum se vede în fotografia de mai jos.
Moş Crăciun a fost oltean, anul acesta, pentru Ana-Maria!
Niciun comentariu: