marți, 26 mai 2020

1944- Ein Freak, un album BD scris de Florin Purluca şi desenat de Daniel Danil



”Băiatul se clătină. Nu din pricina rănilor, ci a durerii. Nu a trupului, ci a sufletului. Slobozi inimile stoarse de viață. Făcu pași puțini. Grei, ca pe-un drum al judecății. Sângele, vechi și proaspăt, se contopise într-o foiță. Masca ce-l ferea de realitate. Apărarea unui copil în fața lumii. Întinse mâna, cu degetele ei uscățive și pătate. Hârșâi zăpada, dârdâind. Resturile de cărnuri și sânge se transformară în cuvinte: 1944, ein freak!” 


"Romanul grafic 1944 - Ein Freak este inspirat dintr-o povestire extrem de apreciată, care dă, de altfel, titlul unuia dintre volumele de povestiri SF ale scriitorului Florin Purluca, unul dintre cei mai buni tineri autori de literatură science-fiction ai noului val!




Beneficiind de o ilustrație de excepție, realizată magistral de artistul plastic Daniel Danil, 1944 - Ein Freak  reproduce acțiunea acestei povești pline de suspans, oferind încântare ochiului și inimii la fiecare pagină!
Istoria povestită în acest roman grafic se desfășoară pe timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când iese la iveală un secret teribil: experiențele pe care naziștii le făceau pe copii, pentru a-i înzestra cu puteri supranaturale."

 (comunicat de presă)


Albumul are 46 de pagini în culori, format comics. Costă 28 de lei, dar poate fi comandat în avans, pentru doar 24 lei, aici:

http://pavcon.ro/product_info.php?products_id=587






Niciun comentariu: