miercuri, 3 aprilie 2024

Mircea Arapu invitat de onoare la Foire du Livre de Bruxelles

 

afiș realizat de Mircea Arapu 


"Prima participare românească la Târgul de carte de la Bruxelles a fost imaginată ca un spațiu de 'povești și întâmplări' pentru că românul, povestaș din fire, a transformat în personaje cu chip și puteri magice apele, pădurile, munții, văile, casele și orice ungher al istoriei, le-a dat o altă viață, cu mister și umor, a inventat un Păcală să păcălească realitatea, crudă și imprevizibilă, asa că, având povești din plin, avem de unde da și altora.
Si pentru că traista tipică cu povești ajunge la Bruxelles, patria benzilor desenate, cel desemnat să le scoată la vedere a fost ales franțuzul nostru preferat, bedefilul și bedecreatorul Mircea Arapu, cel ce a creat ilustrațiile si afișul acestui prim popas livresc. Printre personajele sale ce vor fi aliniate la masa poveștilor se vor afla și Oana si Basile, pentru unii deja știute din Fabulafia, iar pentru cei ce încă nu le-ati cunoscut și vă aflați prin preajmă, puteti răsfoi sau cumpăra, după vrere, după plac, și revistele Fabulafia sau Melon Palon, România fiind plasată la standul 135, Pavilionul 1.

Mircea Arapu va oferi autografe pe 5 aprilie, pe înserate, între orele 17-19, la ceasul cel mai potrivit de aflat noi povești". 

Redacția Fabulafia


Oana și Basile în revista "Fabulafia"

 


Niciun comentariu: