luni, 12 iulie 2021

Echipajul I.c.k.s. – omagiul lui Ianiceacapa



 

Ianiceacapa este pseudonimul unui dentist din Bacău, talentat la desen. Născut, probabil, în anii 80,  în 1990-1991 citea revista de benzi  desenate Carusel, editată de Sandu Florea și Nicolae Frânculescu. 30 de ani mai târziu el aduce un omagiu lui Sandu, redesenând personajele sale.

De urmărit, pe pagina de FB și pe blogul personal.

 

 “O scurta prezentare... A fost odata ca niciodata, prin anii ‘90, o prea frumoasa revista de banda desenata, pe numele ei Carusel! Unul din parintii frumoasei Carusel este chiar Sandu Florea, un artist desavarsit, care a ajuns in America pana la urma si, urmandu-si pasiunea pentre banda desenata, a ajuns sa fie un inker foarte cautat.

Ei bine, printre paginile acestei reviste, Sandu Florea a realizat un serial b.d. ce s-a numit Echipajul I.C.K.S., unde sunt prezentate aventurile lui Ionut, Costel, Katy si Sica, si lupta lor impotriva extraterestului cel rau pe numele sau Brandis. Acestia sunt ajutati de simpaticul robotel P.A., pilotul navetei spatiale Pegasus!













Am incercat sa aduc un omagiu temerarilor care mi-au facut frumoasa copilaria, combinand desenul pe hartie cu cel digital, dar nu inainte de a-mi reimprospata putin memoria!







Mi-a facut nespusa placere sa lucrez la acest proiect personal si sper sa placa si voua!”

 

Ianiceacapa


 

Niciun comentariu: