miercuri, 13 septembrie 2017

România Liberă despre Sandu Florea


Sub titlul Povestea incredibilă a desenatorului  român care i-a desenat, deopotrivă, pe Păcală  şi pe Superman, cotidianul România Liberă  consacră un dosar de 4 pagini de ziar în ediţia sa de week-end din 1-3 septembrie 2017,  celui mai cunoscut (în America) autor român de benzi desenate:  Sandu Florea.
Bogat ilustrat, dosarul special acoperă cele două cariere ale celebrului desenator BD, cea românească şi cea americană. 
Începând din 10 septembrie, dosarul Sandu Florea poate fi citit şi on-line, aici.


Dacă v-a  plăcut articolul, nu ezitaţi să-l  votaţi sau să-i daţi like.  Lectură plăcută!

Notă.
Cumpărând ediţia tipărită a României Libere de week-end, veţi putea citi excelentul serial de benzi desenate imaginat şi desenat de Vali Ivan




Un comentariu:

BETINO_31 spunea...

Excelent articol in Romania Libera si repostat aici pe blog despre Sandu Florea. Am si eu cateva reviste Luceafarul Copiilor, Carusel, primele 2 numere Proteus cu bd-urile domnului Florea. Nu am nimic din publicatiile americane la care a lucrat dupa 1990. Ar fi fost frumos ca domnul Florea sa lucreze de exemplu la albumele care apar in prezent cu clasicii literaturii universale, Jules Verne sau Kipling. Dar poate ca veti edita un album cu opera dansului din perioada comunista, benzi aparute in Luceafarul copiilor, Carusel, Cutezatorii etc. Inca nu am reusit sa gasesc ultimele numere din Carusel cu ultimele episoade din La Sud de Rio Bravo si nici pe blogul Cutezatorii nu s-au postat toate episoadele, doar cele aparute pana in 1989. Eu am doar romanele.