sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Benzi desenate românești - colecția lui Lucian Oancea


 Lucian Oancea este  editorul revistelor ZIN și ePRO. Dar el este, în  același timp, și un mare colecționar de science-fiction și, surpriză,  de benzi desenate! 

De curând a postat pe pagina sa FB fotografii cu o parte din colecția  de benzi desenate, editate în special după 1990, dar nu numai.

Cu acordul său, am preluat și noi pe acest blog, fotografiile sale, spre informarea fanilor BD care astfel,pot să compare cu propriile sale colecții și, eventual, să și le completeze.

Mulțumim, Lucian!






































Un comentariu:

BETINO_31 spunea...

Foarte frumoasă colecția domnului Lucian Oancea, deși nu a fotografiat publicațiile pe categorii, genuri, autori, titluri, epoci etc. și cred că nu este completă, adică mai are publicații nearătate în poze, reviste și poate cărți din străinătate ! Multe dintre cele care apar aici în poze nu le am încă nici eu, mai ales din prima imagine ! Ar fi interesant de făcut o statistică cu cei mai mari colecționari de bd-uri din România ! Cu 3-4 dintre ei sunt prieten, chiar și cu Lucian ! Eu am cea mai mare parte din colecție în format digital, scanate. Felicitări și la cât mai multe !