sâmbătă, 25 aprilie 2020

Andrei Szasz citește seria BD-SF "Antares"


"Cu ocazia postării filmulețului "Muzeul Cosmic" cu expoziția S.F. on-line de la Muzeul Municipiului București, expoziție care s-a desfășurat și în luna februarie la Brașov, voi posta ceva care se asortează cu acest eveniment.



Îmi este foarte greu să aleg ce să postez zilnic, deoarece am foarte multe. Cred că aș putea posta timp de un an în fiecare zi câte ceva fără să epuizez toate materialele mele, nu doar o săptămână sau 10 zile la rând.
Seria de azi se numește ANTARES, la fel ca și clubul S.F. din Brașov și a fost creată de autorul brazilian Leo (Luiz Eduardo De Oliveira).
ANTARES este al treilea ciclu al seriei S.F. "THE WORLDS OF ALDEBARAN" ALDEBARAN - BETELGEUSE - ANTARES și cuprinde 6 volume sau episoade care apar în imaginile de mai jos.








Ediția engleză a apărut la editura "9th Cinebook The 9th Art Publisher" în 2015, editură specializată în publicarea benzilor desenate sau a celei de a noua arte, așa cum reiese și din denumirea ei.

În ultimele 4 imagini apar mai multe informații pe scurt despre aceste cicluri și acțiunea care se desfășoară în ele și personajele principale.




Pentru iubitorii de S.F. și cunoscători ai limbii engleze (cred că nu se poate una fără cealalta) această serie de 12 volume ale trilogiei foarte reușită grafic va fi o reală plăcere de petrecere a timpului liber acasă"

Andrei Szasz

Niciun comentariu: