luni, 15 august 2016

Bogdan Petry susţine ateliere de caricatură la Câmpulung



Bandă… fotografică de Octavian şi Gabriel Zăbavă. Versuri de Zofia Walas (Polonia).










Postarea anterioară, despre  expoziţia lui Bogdan Petry la Câmpulung,  a avut 950 de vizualizări doar în câteva zile, depăşind de trei ori media cititorilor noştri pe un articol. Acest fapt dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, de interesul public pentru opera grafică a excepţionalului grafician (caricaturist, ilustrator, autor de benzi desenate) Bogdan Petry. Vom reveni cu noi articole despre domnia sa.

Pe de altă parte, benzile fotografiate realizate de tandemul tată/fiu Gabriel şi Octavian Zăbavă, unice atât pe blogul nostru cât şi în blogosferă în general, reflectă ingeniozitatea artistică dar şi cultura cititorilor blogului „benzi desenate româneşti”.

Le mulţumesc şi pe această cale, îi aştept şi cu alte materiale de aceeaşi calitate şi încurajez din nou cititorii noştri să se manifeste pe blog, cu articole, reportaje, comentarii sau semnalări.

Blogul „benzi desenate româneşti” înseamnă mult studiu şi multă muncă, dar ce satisfacţie să citeşti lucruri inedite şi inteligente! Ce satisfacţie să afli că în lumea benzilor desenate nu sunt doar impostori agramaţi şi frustraţi fuduli  (ca pe pagina de facebook BBD)  ci mult mai mulţi oameni inteligenţi, sensibili şi îndrăgostiţi de frumos! Ce bucurie să cunoşti (virtual) astfel de oameni, la fel de pasionaţi ca şi tine!

Tuturor, vă mulţumesc!

Niciun comentariu: