joi, 11 februarie 2016

Noi publicaţii BD la editura EAT Comics


Editura EAT Comics din Cluj,  care editează din 2014 seria de benzi desenate  The Walking Dead în româneşte, anunţă pentru luna februarie lansarea unor noi publicaţii BD.


 Prometheus: Foc și Piatră, este  o serie de 17 numere ce se leagă direct de filmele Prometheus, Alien, Predator și Alien vs Predator. 




Volumul  8PT ( Dark Horse) este  „o poveste de dragoste ce tinde mai departe de limitele timpului cum îl știm noi ca trecut,  prezent și viitor, unde Joshua este prins și caută o cale de ieșire și răspunsuri legate de identitate și cum a ajuns în această situație”.



Primul număr din Prometheus  va fi disponibil în rețeaua de distribuție începând cu data de 15 februarie, iar volumul 8PT, din  25 februarie. Ele se vor putea găsi în magazinele: Inmedio, Cărturești, Librarium, Red Goblin, Rabit Comics și Lex Hobby Store în Iași, dar și pe site-urile de profil precum eatcomics.ro, mangashop.ro, supererou.ro, lexstore.ro, elefant.ro.


Lansarea oficială a publicaţiilor, incluzând şi numărul 22 din The Walking Dead,   va fi făcută pe 20 februarie, la ora 17,00 la librăria Cărturești Fandom din Bucureşti, în cadrul unui  eveniment organizat de EAT Comics și  @FiLM Geek.

Niciun comentariu: