duminică, 28 mai 2023

Bookfest 2023: lansare album "HapPif Birthday" de Mircea Arapu

 


 Seara zilei de sâmbătă s-a încheiat cu un adevărat foc de artificii, alături de marele autor de benzi desenate Mircea Arapu. După 40 de ani  dedicați revistei Pif  Gadget, sub diversele sale forme,  Mircea cunoaște în sfârșit gloria, cu G mare.  La aniversarea a 75 de ani ai lui Pif, nu doar că i-a fost publicat un  nou album BD HapPif  Birthday dar mai ales Poșta Franceză l-a ales  pe el să deseneze timbrul aniversar. 



La invitația Institututul Francez din România, Mircea Arapu a  participat, pentru prima oară, la Salonul de carte Bookfest. 


La standul librăriei Kyralina, Mircea a dat dedicații vreme de două ore, și  nu au ajuns albumele la câți fani au dorit să-l cumpere.




Mircea Arapu:  Oare cine este fetița aceasta frumoasă și talentată care știe să îi deseneze atât de bine pe Pif și Hercule? Nici timp nu am găsit să stăm de vorbă, au dat năvală „adulții” cu dedicațiile lor!





 După aceea  împreună am prezentat, în rezumat, cariera sa artistică.



https://www.facebook.com/revistacomics.ro/videos/1286253672276370

27 mai 2023 este o zi din viața mea pe care nu o s-o uit  niciodată.

 



Aviz celor care nu au putut veni la Bookfest. Următoarea întâlnire cu Mircea Arapu va fi la Festivalul Internațional de Benzi Desenate Istorice de la Brașov, între 11-13 august 2023. 

Niciun comentariu: