vineri, 14 februarie 2020

Oranges. Love + Kitties, by Sebastian Oacheș



Un băiat, o fată,  o pisicuţă. Acestea sunt personajele principale ale  simpaticului  album „Oranges. Love + Kitties”. Aflat la primul său album BD, Sebastian Oacheş (un craiovean stabilit la Timişoara) desenează cu tandreţe mici întâmplări din cotidianul  unui tânăr şi simpatic cuplu. Lectură  ideală pentru tinerii din ziua de azi care, în ciuda prejudecăţilor , nu-şi petrec toată viaţa pe smartphone (de altfel, celebrul divaiz nu apare decât de două ori în cele 112 pagini în culori ale albumului,  în timp ce personajul feminin este desenat de mai multe ori citind cărţi).



Albumul reprezintă cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Cum, Sf. Valentin e azi? No problemo, albumul poate fi oferit şi pe 24 februarie, şi pe 1 martie, şi pe 8,  chiar şi pe 9!
Iar de citit poate fi citit oricând. Oricând simţi nevoia să te deconectezi de la cotidian şi să te amuzi cu  simpaticele pilule grafice ale lui Sebastian Oacheş. Un nume de care vom mai auzi.



Albumul este în limba engleză şi  poate fi comandat (costă 50 lei) direct la  editorul său:  
mireldragan@gmail.com

PS. Mi-au plăcut la nebunie tricourile personajul masculin, care le schimbă ca Sheldon din serialul TV „Teoria Bing Bang”.  O să-mi cumpăr şi eu unul cu NASA.


Niciun comentariu: