marți, 15 martie 2016

Revista TFB nr. 6



"În acest ultim număr din revista  TFB,  Amatheus, întors pe Pământ, nu prea știe ce-i adevărat și ce nu, însă gustul pentru poveștile cu zâne nu i-a pierit. Alungat de oameni și hulit pentru născocirile sale, prințul nostru încă mai speră să-și revadă o ultimă oară castelul.
Însă,  chiar dacă acesta este ultimul episod din colecția TFB, urmează și alte povești din lumea Zinei și a lui Amatheus, precum și un album de colecție TFB.
Cum se termină povestea lui Făt-Frumos,  și ce urmează pentru fanii TFB, aflați în numărul 6!


Inspirat de unul dintre cele mai frumoase basme românești, scenariul benzii desenate ”Tinerețe fără bătrânețe” este semnat de scriitorul Marian Coman, care, împreună cu editorul Mihai Ionașcu, dezvoltă un univers post apocaliptic original. Lumea imaginată de cei doi prinde viață  prin desenul lui Bogdan Chelaru, în vreme ce culoarea îi aparține artistului plastic spaniol Daniel Rosa Duran.



TFB este al doilea titlu periodic al Editurii HAC!BD, la fel ca revista Harap Alb continua (HAC!), apare într-un format de 185x264mm, o dată la 2 luni, la prețul de 6,9 lei. Începând din 15 martie 2016, numărul 6 al revistei este disponibil la centrele de presă din toată ţara și poate fi comandat, alături de alte benzi desenate romanesti, de pe www.supererou.ro.


Mai multe detalii pe pagina de facebook a editurii HAC!BD, unde comunitatea iubitorilor de  benzi desenate depășește deja 143.000 de fani."

(comunicat de presă) 

Niciun comentariu: