vineri, 31 mai 2013

Lansări de benzi desenate la Bookfest 2013





Sâmbătă, 1 iunie, editura Adenium lansează două albume de benzi desenate: Amintiri din copilărie. Povestiri, după Ion Creangă (proaspăt ieşit din tipar) şi Inimă de broscuţă, text de Gheorghe Vârtosu, ambele albume fiind deosebit de frumos desenate de Şerban Andreescu.


Lansarea va avea loc la ora 18,00, la cafeneaua literară Julius Meinl, din pavilionul C 4. Va fi o ocazie specială de întâlnire cu graficianul Şerban Andreescu, cu care bedefilii vor putea dialoga şi solicita un autograf desenat pe cele două albume. În mod sigur vor fi prezenţi şi alţi autori de benzi desenate, aşa încât întâlnirea va fi o mică sărbătoare dedicată celei de-a noua arte.



Cei care nu vor putea ajunge sâmbătă la Romexpo, pot totuşi să comande albumele, atât tipărite, cât şi în format e-book, de pe site-ul editurii Adenium. De asemenea, mai trebuie menţionat faptul că un album de Poveşti după Ion Creangă şi volumul 2 din Inimă de broscuţă sunt gata desenate de Şerban şi pregătite pentru a merge la tipar. Prieteni bedefili, vom avea ce să citim şi în acest an…



Niciun comentariu: