miercuri, 16 aprilie 2014

Orange & Harap Alb continuă… împreună




 A apărut – cu aceeaşi punctualitate de metronom – numărul 10 al singurei reviste profesioniste de benzi desenate din România, “Harap Alb continuă”…
Cu aceeastă ocazie s-a încheiat un partenariat de colaborare între cunoscuta revistă şi compania de telefonie Orange, despre care aflăm de pe site-ul www.wall-street.ro:


 Orange se extinde in zona de continut printr-un parteneriat cu revista „Harap Alb continua”
 
« « Revista Harap Alb continua », publicatie de benzi desenate din Romania, devine disponibila gratuit pentru clientii Orange Young, cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani, prin intermediul aplicatiei Super Erou, dezvoltata de Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. In timp ce primul numar al revistei poate fi descarcat gratuit din App Store sau Play Store de catre oricine, urmatoarele patru numere ale Harap Alb continua sunt gratuite doar pentru clientii Orange Young.
Lansata in iunie 2013, aplicatia Super Erou este disponibila pentru iPad, iPhone si dispozitivele cu sistem de operare Android, oferindu-le fanilor legendarului erou posibilitatea de a fi la curent cu aventurile acestuia, dar si de a avea acces la mai multe titluri de banda desenata, printre care „Revista Comics”, „Toate panzele sus”, „DIM - Sarabanda in Golful Aden”, „Mila23”, „Elabuga” sau „Poveste despre eu”.
Parteneriatul marcheaza primul deal intre operatorul Orange Romania si producatorul de solutii software Zitec.
„Fiind o creatie 100% romaneasca, revista Harap Alb continua prezinta aventurile unor personaje inspirate din folclorul autohton, intr-un mod atractiv pentru generatiile mai tinere. In conceperea benzilor desenate ne concentram foarte mult pe calitatea continutului, in acest sens colaboram chiar cu un scriitor profesionist de scenarii SF. Ne bucura foarte mult faptul ca povestile rezultate vor ajunge la tot mai multi fani ai genului, prin aplicatia Super Erou”, a spus Mihai Ionascu, co-fondator si editor-sef al editurii HAC!BD, ce detine si publica « revista Harap Alb continua » ».

 


Niciun comentariu: